Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. OK

Garage Van den Keybus kan daarbij terugvallen op een ruime ervaring in opleggeronderhoud. Zo werkt men al sinds 2008 samen met Schmitz Cargobull voor het onderhoud van de voertuigen geproduceerd door de Duitse opleggergigant.
Het belang van een degelijke en snelle service is voor een ervaren vrachtwagenconcessiehouder als Garage Van den Keybus uiteraard een primordiaal uitgangspunt. Als DAF-concessiehouder weet Garage Van den Keybus als geen ander wat een vervoerder verwacht van zijn onderhoudspartner. Deze ingesteldheid heeft ongetwijfeld een doorslaggevende rol gespeeld in de beoordeling door Schmitz Cargobull toen het de titel 'Servicepartner van het Jaar voor de Benelux' toekende aan Garage Van den Keybus.

Andere factoren die Schmitz Cargobull wisten te bekoren zijn de kwaliteit van de elektronische diagnose van de opleggers en het feit dat het bedrijf uit Belsele eveneens Ferroplast-herstellingen kan uitvoeren. Daarnaast is het feit dat opleiding en bijscholing van het personeel een permanent streven zijn bij Van den Keybus eveneens een belangrijke troef. "Constante bijscholing maakt van onze personeelsleden ondertussen echte 'specialisten' en dat weet een fabrikant als Schmitz Cargobull te waarderen", zegt Michel Beeckman, die samen met zijn vrouw Els Van den Keybus het bedrijf leidt.

Op die manier drijft Garage Van den Keybus de servicemogelijkheden voor de opleggerklanten nog verder op. "Wij zetten al een tijdje in op ander materieel dan trucks alleen. Opleggers en bussen zijn dan ook net zo goed welkom in onze werkplaats", aldus nog Michel Beeckman.

Dat het met die opleggeractiviteiten steeds verder de goede kant opgaat, bewijst de levering van vijf opleggers aan DHL door verhuurbedrijf PEMA Truck-Trailer Verhuur BVBA. PEMA werkt in België uitsluitend met servicepartners. Garage Van den Keybus is er daar één van. "Wij kiezen voor partners die ervaring hebben met reparatie en onderhoud van opleggers. Zo zijn wij zeker van een gedegen onderhoudsservice, waarbij het steunpunt voor ons klaarstaat en ervoor zorgt dat de stilstand van het voertuig tot een minimum herleid wordt", verduidelijkt Marc Claes, verantwoordelijk voor PEMA België.

PEMA is in diverse Europese landen actief, en maakt deel uit van de Société Générale. Het heeft in de landen waar het vertegenwoordigd is een voertuigenpark van meer dan 15.000 eenheden onder contract waarvan 60% getrokken materieel. PEMA Truck-Trailer Verhuur BVBA is opgericht in 2008, maar heeft pas sinds maart 2012 een eigen vertegenwoordiging in de persoon van Marc Claes. Momenteel heeft PEMA België reeds meer dan 170 voertuigen in verhuur waarbij het Lidl en Dachser tot zijn belangrijkste klanten mag rekenen.

"Wij zijn gespecialiseerd in langetermijnverhuring, maar willen ook een vloot voor de korte termijn opbouwen. Daarvoor zoeken wij momenteel een locatie in het Antwerpse, die later ook als uitvalsbasis moet dienen om activiteiten in Nederland op te starten."

2de hands of stock

2de hands of stock

Bent u op zoek naar een 2de hands voertuig of een voertuig op stock?
Bekijk hier ons aanbod.

2dehands of stock

Demovoertuigen

Demovoertuigen

Wil u graag demo rijden met een van onze voertuigen?

Neem snel een kijkje.

Demovoertuigen

DAF shop

DAF shop

De complete collectie DAF-kleding, accessoires, miniaturen en gadgets voor een doorwinterde DAF-fan. 

DAF Shop