Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. OK

Sinds november 2015 hanteert Garage Van den Keybus een milieuzorgsysteem dat gebaseerd is op ISO 14001. Binnen dit kader wordt er samen met het personeel bewust gewerkt rond milieu-aspecten die voor ons van belang zijn : bodemverontreiniging,  werken met gevaarlijke stoffen, sorteren van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval en uiteraard ook energie.
Met de ondersteuning van Stad Sint-Niklaas hebben wij recent een energiecoaching-traject opgestart. Dit houdt in dat zij een energiescan van ons bedrijf nemen met als doel het energieverbruik van onze organisatie te doen dalen, en zo ook onze CO2-uitstoot.
Na het uitvoeren van de scan worden we verder begeleid bij de opmaak én de uitvoering van ons energiebesparingsplan. Wij ontvangen adviezen rond isolatie, verwarming, koeling, re-lighting en perslucht zodat we als bedrijf ook blijvend energie kunnen besparen. 
Het Coachingtraject kadert binnen het klimaatplan van de stad waarbij ze tegen 2020 de CO2-uitstoot met 20% willen doen dalen. En hierbij kunnen KMO’s natuurlijk helpen.
Het is een win-win-situatie. Als KMO heb je niet altijd de juiste kennis of middelen om je energie-verbruik exact te meten of te verbeteren.  Je hebt niet alle kennis in huis wat isolatie, zonnepanelen of LED-verlichting betreft. Een deelname aan dit traject leek ons dan ook geen onverstandige keuze.
 

2de hands of stock

2de hands of stock

Bent u op zoek naar een 2de hands voertuig of een voertuig op stock?
Bekijk hier ons aanbod.

2dehands of stock

Demovoertuigen

Demovoertuigen

Wil u graag demo rijden met een van onze voertuigen?

Neem snel een kijkje.

Demovoertuigen

DAF shop

DAF shop

De complete collectie DAF-kleding, accessoires, miniaturen en gadgets voor een doorwinterde DAF-fan. 

DAF Shop